banner913
banner932
banner1012

Nil Özön’den online spor desteği

banner1020

Fitness eğitmenlerinden Nil Özön yaptığı paylaşımlar ile koronavirüs tehlikesi nedeniyle evde kalan halkımıza ve danışanlarına online olarak yardımcı oluyor. Antrenmanlar sayesinde insanlar formlarını koruyorlar

banner974
Nil Özön’den online spor desteği

banner971

Koronavirüs nedeniyle evde kalan halkımız formunu ve bağışlık sistemini korumak için evde spor yapmaya çalışıyor.

Evdesporyapmayaçalışanhalkımızınyardımınaisesporeğitmenlerikoşuyor.Sporeğitmenlerisosyalmedyahesaplarındangerekyaptıklarıcanlıyayınlarvevideolarilegerekse de önerdiklerihareketlerveantrenmanprogramlarıylahalkımızınsporunubilinçlişekildeyapmasınaolanaksağlıyorlar.

Fitness eğitmenlerinden Nil Özön de yaptığıpaylaşımlarile hem halkımıza hem de kendidanışanlarına online olarakyardımcıolmayaçalışıyor. Nil,halkımızınbuzorlugünlerdedahafazlabirbirinekenetlenmesivemoraliniyüksektutmakadınaevlerindeolabildiğincefizikselaktivitedebulunmasıgerektiğinedikkatçekerekyaptığıpaylaşımlarlabuna en ufakbirkatkıda bile bulunmasınınkendisinimutluettiğiniifadeetti.

Özön, evlerindekalanhalkımızın hem sağlığı hem de fizikselformunukorumasıiçinsporunönemininaltınıçizerekherkesi en azındangünde 15 dakikasınıayıraraksporyapmayadavetetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.