banner913
banner932
banner1012

Nehir ve Salih Türkiye’de yeniden ana tabloda...

banner1020

U17 Türkiye Badminton Şampiyonasında mücadele edenNehir Deniz Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye'de üçüncü kez üst üste, Tek Erkeklerde ise Salih Öztürk ikinci kez ana tabloya kalma başarısı gösterdi

banner974
Nehir ve Salih Türkiye’de yeniden ana tabloda...

banner971
Ankara'da Olimpiyat Hazırlık Merkezinde devam eden U17 Türkiye Badminton Şampiyonasında mücadele eden KKTC badmintoncularından Tek Bayanlar kategorisinde Nehir Meral Deniz, Tek Erkekler kategorisinde Salih Doğu Öztürk ana tabloya kalma başarısı gösterdiler.
Ülkemizin başarılı milli sporcularından Nehir Deniz Tek Bayanlar kategorisinde Türkiye'de üçüncü kez üst üste ana tabloya kalma başarısı gösterirken, diğer bir başarılı milli sporcumuz Salih Öztürk ikinci kez ana tabloya kalma başarısı gösterdi.
Diğer Milli bayan sporcularımızdan Rabia Kadiroğulları da çift bayanlarda partneri Nehir Deniz ile ikinci galibiyetlerini alarak turnuvaya devam ediyorlar. Çift erkekler kategorisinde yarışan Milli sporcularımız Hüseyin Şahali ve Emre Erçelik üçüncü galibiyetlerini alarak turnuvaya devam ederken, çift erkekler kategorisinde mücadele eden diğer iki Milli sporcumuz JacobÖzikiz ve Aral Polili de çift erkekler kategorisinde üçüncü galibiyetlerini alarak turnuvaya devam ediyorlar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.