banner913
banner932
banner1012

MSA makamlara ziyaretler gerçekleştirdi

banner1020

banner974
MSA makamlara ziyaretler gerçekleştirdi

banner971

KKTCELL Kadınlar Ligini geçtiğimiz sezon namağlup şampiyon olarak tamamlayan Mağusa Spor Akademisi (MSA) Kadın Futbol Takımı dün makamlara ziyaretler gerçekleştirdi.
Mağusa Spor Akademisi başkanı Ahmet Ogan ve beraberindekiler öncelikle KKTC cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ziyaret ettiler.

Ziyarette başkan Ahmet Ogan, Mustafa Akıncı'ya plaket takdim ederken, üzerinde ismi yazılı olan Mağusa Spor Akademisi Kadın Futbol Takımı formasını da Akıncı'ya verdi.

Daha sonra Ahmet Ogan başkanlığındaki Mağusa Spor Akademisi heyeti, KKTC Cumhuriyet Meclisi başkanı Teberrüken Uluçay tarafından da kabul edildi.

 Ziyarette başkan Ahmet Ogan, Teberrüken Uluçay 'a plaket takdim ederken, üzerinde ismi yazılı olan Mağusa Spor Akademisi Kadın Futbol Takımı formasını da Uluçay 'a  verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.