banner913
banner932
banner1012

Merhum futbolcular anıldı

banner1020

banner974
Merhum futbolcular anıldı

banner971
Mağusa futbol masterleri derneği tarafından organize edilen merhumlar Ali Cevizli, Nail Demir, Tünayİrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı yapıldı. Mağusa Futbol Masterleri Derneği tarafından ilk kez organize edilen Mağusa Türk Gücü’nün efsane futbolcuları Ali Cevizli, Nail Demir, Dumlupınar’ın efsane başkanları Tünayİrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı GazimağusaDr Fazıl Küçük stadında faal futbol hakemliği bırakmış Abdullah Adem’in yönettiği Mağusa futbol masterleri ile Pile masterleri arasında oynanan anı maçına yakışır şekilde her iki takımda dostça centilmence bir mücadele ortaya koyarak, futbol emekçilerin anıldığı maçı 2-1 Pile masterleri kazandı.
Ödül Töreni
Mağusa futbol masterleri derneği tarafından organize edilen merhumlar Ali Cevizli, Nail Demir, Tünayİrfanoğlu, Nusret Mahirel anı maçı sonrasında Mağusa futbol masterleri Derneği başkanı Tanju Üngör yaptığı kısa konuşmada ülke futboluna önemli hizmetleri, emekleri ve katkıları olan değerli isimler Ali Cevizli, Nail Demir, Tünayİrfanoğlu, Nusret Mahirel’in kısa özgeçmişlerinden bahsederek, anılarını yaşatma için dernek olarak üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirterek, katılımcılara, ailelere, destek olan katkı koyanlara teşekkür etti. Ödül töreninde ise Pile masterlerine kupayı Mağusa Türk Gücü’nün efsane ismi Mustafa Oraloğlu (Klaeci Mustafa) tarafından verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.