banner913
banner932
banner1012

Masterler, Hale Özdınak’ı andı

banner1020

Sarınç Masterleri ile Mesarya Dostluk Masterleri, Hale Özdınak Anı Maçında karşı karşıya gelirlerken, Sarınç Masterleri, Mesarya Dostluk Masterlerini, 3-0 mağlup etti

banner974
Masterler, Hale Özdınak’ı andı

banner971

Sarınç Futbol Masterleri ile Eser Özdınak ve ailesi tarafından merhum Hale Özdınak’ı anmak için organize edilen anı maçı oynandı.

Üçüncü kez organize edilen Hale Özdınak Anı Maçında, Sarınç Masterleri ile Mesarya Dostluk Masterleri karşı karşıya geldi. Geçitkale Sahasında oynanan merhum Hale Özdınak Anı Futbol Karşılaşmasında Sarınç Masterleri, Mesarya Dostluk Masterlerini, 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından merhum Hale Özdınak’ı eşi Eser Özdınak yaptığı konuşmada katılımcılara, katkı koyan destek olan herkese teşekkür ederek, eşinin adını yaşatmaya devam edeceklerini ifade etti.

3.Hale Özdınak Anı Maçının ardından düzelenen ödül töreninde Sarınç Futbol Masterleri ile Mesarya Dostluk Masterlerine kupaları, merhum Hale Özdınak’ın eşi Eser Özdınak, Sarınç  Masterleri başkanı Ahmet Sarınç tarafından verildi. Ödül törenin sonrasında Özdınak ailesi ile Sarınç Masterleri tarafından hazırlanan börek, çörek ve içecekler katılımcılara ikram edildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.