banner913
banner932
banner1012

Mahirel: Sabırla bekliyoruz

banner1020

banner974
Mahirel: Sabırla bekliyoruz

banner971

Kemal Mahirel futbol özlemini dile getirirken, “Aşkın kelime anlamını bile bilmeden aşık olmak, futbola sevdalanmaktır. Sabırla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı

Necati KÜLAHLILAR

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı kararını uzatması sonrasında, spor faaliyetleri de 30 Nisan’a kadar yasaklanmıştı.

Kıbrıs Türk Futbol FederasyonununK-PET Liglerini başlatma tarihi de belirsizliğini korurken, futbolcuların yanı sıra yöneticilerin de futbol özlemi gittikçe artıyor.

Mağusa Türk Gücü yöneticisiKemal Mahirelde futbol özlemini dile getirirken,“Aşkın kelime anlamını bile bilmeden aşık olmak, futbola sevdalanmaktır. ''Seni seviyorum'' yerine, ''Gooool'' diye bağırmaktır futbola aşık olmak. Sabırla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.