banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da özel eğitim gören çocuklar cimnastikle buluştu

banner1020

banner974
Mağusa’da özel eğitim gören çocuklar cimnastikle buluştu

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu olarak cimnastiği ülke genelinde 10,000 çocuğa yayma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Bu hedef doğrultusunda özel gereksinimli çocuklarımızı da cimnastik branşıyla buluşturan Cimnastik Federasyonu, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezindeki (GÖEM) çocuklara cimnastik eğitimi vermeye başladı.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezindeki çocuklara cimnastik eğitimi verilmeye başlanması ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
“Gazimağusa Özel Eğitim Merkezimizdeki çocuklarımızı cimnastik sporumuzla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Biliyoruz alt yapı malzemelerimiz eksik ve yetersizdir. Ancak biz bu sorunu da en kısa zamanda gidererek çocuklarımıza hak ettikleri ortamı yaratacağız. Bu güzelliğin oluşmasını sağlayan Emirali Evcimen ve İçim Ağlamaz hocamıza çok teşekkür ederiz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.