banner913
banner932
banner1012

Küçük cimnastikçilerimiz, Birinci Ligde kalıcı oldu

banner1020

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnastik Minik – Küçük Erkekler Müsabakasına, Cimnastik Milli Takımımız da katılacak. Küçükler kategorisinde Cimnastik Milli Takımı Türkiye 6.sı oldu

banner974
Küçük cimnastikçilerimiz, Birinci Ligde kalıcı oldu

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, KKTC Cimnastik Şampiyonasında dereceye giren minik – küçük sporcuları Türkiye’de yarışmaya gönderdi.
Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Artistik Cimnastik Minik – Küçük Erkekler Müsabakasına, Cimnastik Milli Takımımız da katılacak. Küçükler kategorisinde Cimnastik Milli Takımı Türkiye 6.sı oldu.
Küçükler kategorisinde Ahmet Eren Albayrak, Mustafa Kerem Albayrak, Berk Mevlüt, Yusuf Taşköprü ve Celal Yağız Sapsızoğlu’ndan oluşan Cimnastik Milli Takımımız aldığı yüksek puanlarla dikkat çekti.
Birinci Ligde kalıcı olmayı başaran Cimnastik Milli Takımımızda en yüksek puanları ikizler Ahmet Eren ve Mustafa Kerem Albayrak aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.