banner913
banner932
banner1012

KTFF’den, çocuk eğitimine katkı

banner1020

10-12 Yaş Çocuk Futbol Eğitimi Sertifikasyon Programı, Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılan teorik çalışmayla başladı

banner974
KTFF’den, çocuk eğitimine katkı

banner971

KTFF Eğitim Üst Kurulu ve Eğitim Bakanlığı’nın organize ettiği “10-12 Yaş Çocuk Futbol Eğitimi Sertifikasyon Programı" 7 – 11” Kasım tarihlerinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılıyor. Söz konusu programa Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) de destek veriyor.

Eğitim ilk teori kısmı dün Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Ardından Ortaköy Sahası'nda pratik çalışmalar devam etti.

Bu arada Eğitimci TFF'den Mustafa Nur Gülen, KTFF'ye ziyarette bulunarak, Milli Takımlar Direktörü ve Eğitim Üst Kurulu Başkanı Mustafa Borataş ile Eğitim Üst Kurulu üyesi Osman Emiroğulları ile bir toplantı gerçekleştirdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.