banner913
banner932
banner1012

Kolozali anısına rekora attılar

banner1020

Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar Ömer Kolozali Kupası müsabakalarının 2. Etabı tamamladı. Paralimpik Havalı Tüfek disiplinde Orkun Bozkurt ve Olimpik Havalı Tüfek disiplini yıldız kızlarda Ela Benli yeni KKTC rekorlarının sahibi oldular

banner974
Kolozali anısına rekora attılar

banner971
KKTC Atıcılık Federasyonunun faaliyet programı çerçevesinde düzenlediği faaliyetler devam ediyor.
02-03 Ekim tarihlerinde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Spor Kompleksinde başlayan Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar Ömer Kolozali Kupası müsabakalarının 1.Etabı yüksek puanlarla tamamlandıktan sonra dikkatler 09-10 Ekim tarihlerindeki atışlara yönelmişti. Olimpik Havalı Tabanca ve Tüfeklerin kullanıldığı müsabakada atıcı sporcular, sınırlı zaman içerisinde belirlenmiş atım sayısını ayakta duruş pozisyonunda 10 metre mesafede sabit duran daire puanlamalı kart hedeflere zamana karşı mücadele vererek atışlar yaparak birbirlerine çok yakın puanlar elde ettiler.
Paralimpik Havalı Tüfek disiplinde Orkun Bozkurt ve Olimpik Havalı Tüfek disiplini yıldız kızlar (12-16 yaş) kategorisi atıcı sporcusu Ela Benli yeni KKTC rekorlarının sahibi oldular.
Müsabakalarda Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu (ISSF) ile Uluslararası Paralimpik Havalı Silahlar teknik kuralları ve Federasyonun müsabaka düzeni uygulandı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.