banner913
banner932
banner1012

KKTC Kickboks Federasyonu 16. Olağan Genel Kurul'u yapıldı

banner1020

banner974
KKTC Kickboks Federasyonu 16. Olağan Genel Kurul'u yapıldı

banner971
Atatürk Sporcu Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Federasyona üye derneklerin katılımı ile gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da, Faaliyet Raporu ve Mali Rapor aklandı, Faaliyet Programı onaylandı ve Tüzük Değişikliği yapıldı.
KKTC Kickboks Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurul'u geçtiğimiz hafta  Cumartesi günü Federasyona üye derneklerin katılımı ile Lefkoşa’da Atatürk Sporcu Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Ümit Nusret, sekreterliğini İrfan Ağınlıve Meryem Arslan’ın yaptıkları Genel Kurul, Atatürk ve Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Maske, mesafe ve hijyen kuralları kapsamında gerçekleştirilen Genel Kurul’da 2021 Yılı Mali Raporu, Mali Sekreter FaramezNajafov, 2021 Yılı Faaliyet Raporu Federasyon Başkanı Niyazi Demirel, tarafından okunarak oybirliği ile aklanırken, 2022 Yılı Faaliyet Programı da oybirliği ile onaylandı. Federasyon Tüzüğünde oybirliği ile gerekli değişiklik yapıldı.
Genel Kurul, üye derneklerin dilek ve temennileri ile sona erdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.