banner913
banner932
banner1012

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu eğitimlerini sürdürüyor

banner1020

banner974
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu eğitimlerini sürdürüyor

banner971
Ülkemiz adına yurtdışında birçok başarıya imza atan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu;fitness sektöründe uzun yıllar görev alan tecrübeli antrenörleri “MASTER PERSONAL TRAİNER”belgesi ile taçlandırdı.
Düzenlenen üst seviye eğitim ile ülkemiz fitnes sektöründe ve KKTC HALTER VE Vücut Geliştirme Federasyonu çatısı altında önemli rol oynayan antrenörler Master Personal Trainer kursuna katılma hakkı kazandı.Master Personal Trainer kursu gündem konusu; fitnes konusunda toplum bilinci uyandırmak, fitnes yaparak sağlıklı nesillerin yetişmesi, güncel yaşamdaki hareketsizlikten kaynaklı oluşabilecek sağlık sıkıntılarının önüne geçmek, fitnes yaparak kişilerin yaşam kalitesini yükseltmesi olmuştur. Master Personal Trainer Seviyesi  gelecek nesillerdeki fitnes antrenörlerine yol göstermek adına büyük önem taşımaktadır.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.