banner913
banner932
banner1012

Kickboks Federasyonu faaliyetleri Dünyaya duyuruldu

banner1020

KKTC Kickboks Federasyonu'nun faaliyetleri Dünya ve Avrupa Federasyonunun resmi web sitesi ve facebook sayfasında yayınlandı

banner974
Kickboks Federasyonu faaliyetleri Dünyaya duyuruldu

banner971
KKTC Kickboks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Kickboks Cumhuriyet Kupası, ISKA(International SportKickboxingFederation) Dünya Federasyonu’nun Resmi Web Sitesinde ve Avrupa Federasyonu’nun Fecebook sayfasında yayınlandı. 
KKTC Kickboks Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve Aralık ayında Mağusa Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kickboks Cumhuriyet Kupası’nın görseli, ISKA(International SportKickboxingFederation) Dünya Kickboks Federasyonu’nun Resmi Web Sitesinde ve ISKA Avrupa Kickboks  Federasyonu’nun resmi Fecebook sayfasında yayınlandı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.