banner913
banner932
banner1012

Kempo Dünya Şampiyonasında vuruşacaklar

banner1020

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Milli Takımı ilk kez 27. IKF Kempo Dünya Şampiyonasına katılacak

banner974
Kempo Dünya Şampiyonasında vuruşacaklar

banner971
Kempo Savunma Sporları Federasyonu Milli Takımı,Türkiye’nin Antalya ilinde 25 – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 27. IKF (Kempo Federasyonu) Kempo Dünya Şampiyonasına katılıyor.
Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürenKempo Milli Takımı kadrosunda Ekim Özgüvenli, Mustafa Bürüncük, Umar Abdulaziz, Can Uğuroğlu, Tarık Yayar, Mertsan Çakırlı, Büşra Turan, antrenör Cuma Öztürk, hakem Vedat Yayar yer alıyor. 7 sporcu, 1 antrenör, 1 hakem, 2 idareci yer aldığı Kempo Savunma Sporları Federasyonu kafile başkanlığını,, federasyon başkanı Mehmet İngenç yapacak. 27.İKF Kempo Dünya Şampiyonasına yaklaşık 90 ülkeden, 320 sporcu katılacak.
Avrupa Şampiyonasına ve Combat Jiu-Jitsu Dünya Şampiyonasına katılan Kempo Milli Takımı,Kempo Dünya Şampiyonasına ilk kez katılıyor.
İskele Dr.Fazıl Küçük Spor Salonunda çalışan milli takımın antrenmanlarını yerinde inceleyen Mehmet İngenç,tüm sporculara başarılar dilerken, ülke olarak ilk kez katılacakları 27.İKF Kempo Dünya Şampiyonasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerini belirtti. İngenç, şampiyonasından başarılı sonuçlarla dönmek için mücadele edeceklerini de sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.