banner913
banner932
banner1012

İskele bölgesi Gençlik ve Spor Festivaliyle renklendi

banner1020

İskele’de gerçekleşen Gençlik ve Spor Festivali’nde Cimnastik Federasyonu sporcuları kalabalık bir sporsever topluluğunun yanı sıra bölgede yaşayan yabancıların da büyük ilgi gösterdiği yarışmalara büyük renk kattılar

banner974
İskele bölgesi Gençlik ve Spor Festivaliyle renklendi

banner971
İskele LongBeach bölgesinde, ilk kez organize edilen Gençlik ve Spor Festivali, Noyanlar Şirketler Grubu’nun sponsorluğunda gerçekleştirildi.
İskele Belediyesi’nin ve Spor Dairesi’nin de aktif olarak katkı koyarak yer aldığı organizasyonda altı spor federasyonu etkinlikler ve yarışmalar düzenledi.
Organizasyon Atletizm, Triatlon, Yüzme, Bisiklet, Cimnastik ve Tenis branşlarında organize edildi ancak Meteoroloji Dairesi’nin hava tahmin raporu dikkate alınarak yüzme yarışları ertelendi.
Cimnastik Federasyonu sporcuları da kalabalık bir sporsever topluluğunun yanı sıra bölgede yaşayan yabancıların da büyük ilgi gösterdiği yarışmalara büyük renk kattılar.
PG Studio, ErbulutCimnastik Kulübü ve Mesarya Yıldızlar Cimnastik Kulübü ve Lefkoşa Cimnastik Kulübü sporcuları ile birlikte Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da yarışmalarda ve etkinliklerde sporcularla birlikte yer aldı. Özellikle küçük cimnastikçilerin akrobatik hareketler içeren şovları büyük ilgiyle izlendi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.