banner913
banner932
banner1012

İbrahimli Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımı şampiyon

banner1020

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da oynanan final maçında Letonya ile karşılaşan Türk Milli Takım üstün bir mücadele sonunda sahadan 84-34’lük farkla galip ayrılarak şampiyon oldu

banner974
İbrahimli Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımı şampiyon

banner971
İbrahim Yavuz’un da forma giydiği Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, Bosna Hersek’te düzenlenen “Avrupa B Ligi Şampiyonası”nın finalinde Letonya’yı yenerek şampiyon oldu.
Başkent Saraybosna’da oynanan final maçında Letonya ile karşılaşan Türk Milli Takım üstün bir mücadele sonunda sahadan 84-34’lük farkla galip ayrıldı.
Milli takımda Mücahit Günaydın 18, Ahmet Efetürk 12, Ferit Gümüş 10 sayıyla öne çıkarken final maçında da görev alan İbrahim Yavuz 8 sayı, 5 ribaunt, 1 asistle oynadı.
Avrupa B Ligi Şampiyonu Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takım, gelecek yıl Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yapılacak Avrupa A Ligi Şampiyonası’nda mücadele edecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.