banner913
banner932
banner1012

Harmancı: Türkiye takımlarını destekleme nedenimiz, dışa açılımımızın olmaması

banner1020

Mehmet Harmancı,“Türkiye takımlarını bu kadar çok destekleme nedenimiz, dışa açılımımızın olmamasından dolayıdır. Toplumumuz bu şekilde kendisini dışa vuruyor.” açıklamasını yaptı

banner974
Harmancı: Türkiye takımlarını destekleme nedenimiz, dışa açılımımızın olmaması

banner971
KKTC Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu, KKTC Fenerbahçeliler Derneğinin yenilenen lokaline katkı koyanlara teşekkür yemeği düzenlemişti.
Geceye katılanlar arasında yer alan Lefkoşa Türk Belediyesi başkanı Mehmet Harmancı da konuşma yaptı. Mehmet Harmancı gecede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle KKTC Fenerbahçeliler Derneğinin bu binayı bu hale getirmesinden dolayı Toykan Özdamar başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik ederim. Lefkoşa Türk Belediyesi olarak bu projeye katkı koyduğumuz için mutluyuz.
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer Türkiye takımlarını bu kadar çok destekleme nedenimiz, dışa açılımımızın olmamasından dolayıdır. Toplumumuz bu şekilde kendisini dışa vuruyor. Yenicami, Çetinkaya, Kaymaklı veya GG gibi kendi takımlarımızın dışa açılımı olsa kendi kulüplerimize daha bağlı olurduk.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.