banner913
banner932
banner1012

Görneçli avcılar yemekte buluştu

banner1020

Görneç Avcılık ve Atıcılık Derneği, "Büyük Av" öncesinde avcıları Büyük Avı Karşılama Yemeğinde buluşturdu

banner974
Görneçli avcılar yemekte buluştu

banner971
Yeni kurulan Görneç Avcılık ve Atıcılık Derneğinde Tolga Maraşlı başkanlığındaki yönetim kurulu, avcıların dört gözle beklediği "Büyük Av" öncesinde birlik ve beraberlik adına "Büyük Avı Karşılama Yemeği” organize etti.
Görneç Kültür ve Spor Kulübü lokalinde düzenlenen yemeğe yoğun katılım olurken, yemeğe üyelerin yanı sıra Serdarlı,Ergenekon,Gönendere,Alaniçi,Dilekkaya ve Çamlıca köylerinden de avcılar katıldı.
Birincisi düzenlenen yemeğe Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım da katılırken, gece boyunca hoş av sohbetleri yapıldı.
Gecede konuşan başkan Tolga Maraşlı, geceye katılanlara teşekkür ederken, birlik,dayanışma ve beraberlik içinde gerçekleşecek daha birçok etkinlikte buluşmayı diledi. Tolga Maraşlıtüm avcılara kazasız belasız bir av sezonu da diledi.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.