banner913
banner932
banner1012

Golfte Hasan Kasapoğluları şampiyon

banner1020

Korineum Golf & Beach Club sahasında oynanan ve Golf Federasyonu Kaptan’ı Feridun Kılıç tarafından organize edilen turnuvada 37 Net ile Hasan Kasapoğluları şampiyon oldu

banner974
Golfte Hasan Kasapoğluları şampiyon

banner971
Golf Federasyonu Kaptan’ı Feridun Kılıç tarafından organize edilen turnuvada 37 Net ile Hasan Kasapoğluları şampiyon oldu.
Korineum Golf & Beach Club sahasında oynanan ve Golf Federasyonu Kaptan’ı Feridun Kılıç tarafından organize edilen turnuvada 37 Net ile Hasan Kasapoğluları şampiyon oldu. Stableford formatında 18 çukur ve full handicap olarak oynanan turnuvada ikinciliği 34 Puan ile David Warender alırken, Steve Knight 33 Puan ile üçüncü oldu.Turnuva Gross Birnciliğini ise 23 Puan ile Eillen Brader elde etti. 
Kazananlara ödülleri KKTC Golf Federasyonu Başkanı Hasan Garabli, Onursal Başkan Hasan Öztoprak ve Kaptan Feridun Kılıç tarafından verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.