banner913
banner932
banner1012

Golfta, Cumhuriyet Kupası Sofia Raskin’in

banner1020

Stableford formatında gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası turnuvasında12 yaşındaki yetenek Sofia Raskin birinci olurken, ikincilik Alan Trevethan’ın oldu

banner974
Golfta, Cumhuriyet Kupası Sofia Raskin’in

banner971
KKTC Golf Federasyonu organizasyonu olan Cumhuriyet Kupası, Korineum Golf & Beach Resort Esentepe sahasında oynandı.
Oldukça geniş bir ilgi görerek toplam 64 golfçünün katılımı ile gerçekleştirilen turnuva, Stableford formatında, full handicap ve 18 çukur olarak oynandı. Turnuva saat 07.30’da Shotgun Start ile 14 farklı Tee’den 4’lü gruplar halinde çıkış yapılarak gerçekleşti. Turnuvanın Net Birincisi mükemmel bir oyun ve 40 Puan ile 12 yaşındaki yetenek Sofia Raskin olurken, Gross Birinciliğini ise 29 Puan ile Soner Yetkili kazandı. Turnuvada Net İkincisi 38 Puan ile Alan Trevethan olurken yine 38 Puan (back nine skor) ile Yong Wu Üçüncü oldu.  Turnuvadaki diğer ödüller olan Erkekler Bayrağa En Yakın Vuruş Soner Yetkili, En Uzun Vuruş ise Steve Knight tarafından yapıldı. Kadınlarda ise En Uzun Vuruş Ödülünü Eileen Brader alırken Sofia Raskin Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü kazandı. Turnuva sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde Federasyon Başkanı Dr. Hasan Garabli turnuvaya gösterilen yüksek katılım için tüm katılanlara ve turnuvanın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.