banner913
banner932
banner1012

Golf Federasyonu Lefke Open Turnuvası Şampiyonu Dilek Talay

banner1020

14 Ağustos Pazar gün CMC Golf Kulübü Yeşilyurt sahasında gerçekleşen Lefke Open Golf Turnuvası’nda şampiyon 41 Puan ile Dilek Talay oldu

banner974
Golf Federasyonu Lefke Open Turnuvası Şampiyonu Dilek Talay

banner971
Golf Federasyonu 2022 Turnuva Programı çerçevesinde sezonun altıncı turnuvası olan Lefke Open Golf Turnuvası, 14 Ağustos Pazar gün CMC Golf Kulübü Yeşilyurt sahasında gerçekleşti. Turnuvanın şampiyonu  41 Puan ile Dilek Talay oldu. Stableford formatında Course Handicapın % 95’i baz alınarak 18 çukur olarak oynanan turnuvada ikinciliği 40 Puan ile Steve Neufeld alırken, Özcan Bundak da 37 Puan ile üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın Gross Birinciliğini ise 28 Gross Puanı ile Hasan Garabli aldı. Turnuvadaki diğer özel ödüllerden En Uzun Vuruş ödülünü Sam Bray alırken, Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü de Hasan Garabli kazandı.  Turnuva sonrası kazananların kupaları Federasyon Başkanı Hasan Kasapoğluları ve Federasyon Kaptanı Olgun Emirzade tarafından takdim edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.