banner913
banner932
banner1012

Futboltenisinde turnuva zamanı

banner1020

KKTC Futboltenisi Federasyonu Başkanı Şevket Songur, “Yine Yeniden Takımını Kur Turnuvaya Sende Katıl” sloganı ile Girne’de turnuva düzenleyeceklerini açıkladı

banner974
Futboltenisinde turnuva zamanı

banner971

KKTC Futboltenisi Federasyonu ve Fifta Başkanı Şevket Songur, “Yine Yeniden Takımını Kur Turnuvaya Sende Katıl” sloganı ile turnuva düzenleyeceklerini açıkladı.

Şevket Songur’un açıklaması şöyle:

“Yine Yeniden Takımını Kur Turnuvaya Sende Katıl” sloganı ile yola çıktığımız turnuvamıza dünya devi Regal ve Kıbrıs’ımızın en iyi suyu Hediyem Su sponsorluğunda turnuvamızı 20 Haziran Cumartesi saat 18.00’de Girne Belediyesi tenis kortlarında gerçekleştiriliyoruz.

Kulüp olma zorunluluğu olmadan yaş farkı gözetmeden kadınlar, erkekler, gençler ve veteranların üçlü kategorilerde karşılaşmaları gerçekleştirilecektir.

Üç kişilik takım kurup turnuvaya katılınabilir. Bu sıralar çok favori olan eski adı ile ayak tenisi şimdiki adı ile futbol tenisi çok gündemdedir. Tüm sporseverleri turnuvaya bekliyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.