banner913
banner932
banner1012

Fenerliler’den polise bank hediyesi

banner1020

Toykan Özdamar ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Genel Müdürlüğüne oturma bankı hediye ettiler

banner974
Fenerliler’den polise bank hediyesi

banner971
KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve yönetim kurulu üyeleri Polis Genel Müdürlüğüne oturma bankı hediye etti.
KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar, 42 yıl teşkilata hizmet veren bir babanın oğlu oluşundan dolayı polislerimizin gece, gündüz, Yaz, Kış demeden büyük bir özveri ile çalıştığını çok iyi bildiğini bu sebeple polis teşkilatının kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.
Toykan Özdamar’ın açıklaması şöyle:
“Polisimize hediye edilen bankların Merkezi Cezaevindeki mahkum arkadaşların imalatı olmasıda oradaki insanlarımızın hayattan koparılmaması, hayata kazandırılması ve üreterek toplumda varolabileceklerinin mesajının verilebilmesi adına çok büyük anlam içermektedir.”
Ziyaretlerinden ötürü dernek başkanı Özdamar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden PGM İdari Polis Müdürü Mahmut Barış Sel kendisininde Fenerbahçe taraftarı aynı zamanda derneğin bir üyesi olması sebebi ile ziyaretinde kendisi için çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek bir üye olarak Fenerbahçe isminin KKTC Fenerbahçeliler Derneği tarafından Kıbrıs'ta çok güzel şekilde temsil edildiğini belirterek derneğe çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.