banner913
banner932
banner1012

Deplasman fırtınası! 39 yıllık rekor…

banner1020

Bordo-mavililer rakiplerinin evinde oynadığı son 20 maçta 11 galibiyet ve 9 beraberlikle mağlubiyet yüzü görmedi. 1981-82 yılları arasındaki kulüp tarihinin en uzun serisini yakaladı.

banner974
Deplasman fırtınası! 39 yıllık rekor…

banner971
 
 

SÜPER Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup eden Trabzonspor, zirve takibini kayıpsız sürdürdü. Bordo-mavililer 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puana ulaşırken dış sahadaki yenilmezliğini de 20 maça çıkararak tarihi bir başarıyı egale etti. Rakiplerine konuk olduğu son 20 mücadelede 11 galibiyet ve 9 beraberlik elde eden Trabzonspor, 1981-82 yılları arasındaki kulüp tarihinin en uzun serisini yakalamış oldu.

SON YENİLGİ NEWTON'LA

KARADENIZ ekibi deplasmandaki son yenilgisini ise geçen sezonun 6. haftasında Fenerbahçe'ye karşı 3-1'lik sonuçla almıştı. O tarihte takımın teknik direktörü olan Eddie Newton'ın ardından 8. haftada Alanya deplasmanına İhsan Derelioğlu yönetiminde çıkılmış
ve 1-1'lik beraberlik alınmıştı. Trabzon, Abdullah Avcı ile birlikte 19 deplasman maçında 11 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti.

KOMŞUDA MANŞETLERDE

ATTIĞI golle Kasımpaşa deplasmanında Trabzonspor'a 3 puanı getiren Anastasios Bakasetas, ülkesi Yunanistan'da gazetelerin manşetlerinde yer aldı. Bu sezon 9 resmi maçta 3 gol ve 5 asistle 8 kez skor katkısı veren 28 yaşındaki orta saha için Sportime, “Tassos Bakasetas harika bir formda. Kasımpaşa maçının kaderini ceza sahası dışından müthiş bir şutla belirledi” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.