banner913
banner932
banner1012

Dairelerde şampiyonluk akşamı

banner1020

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sona gelinirken, Vergi Dairesi ile Merkezi Cezaevi arasında oynanacak maçtan sonra şampiyon belli olacak. Üçüncülük ve şampiyonluk maçının arasında Meclis ve Basın futbol takımları gösteri maçı yapacak

banner974
Dairelerde şampiyonluk akşamı

banner971
Merhum iş insanı ve sporsever Hasan Ramadan Cemil anısına 7. kez gerçekleşen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda bu yıl Vergi Dairesi ile Merkezi Cezaevi takımları finalist olmuşlardı.
Toplam 14 takımın 2 ayrı grupta mücadele ettiği ve pandemi nedeni ile başlaması kış aylarına gelen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’da yarı finaller geçtiğimiz hafta oynanmıştı. Yarı finallerde Devlet Piyangoları’nı mağlup eden Merkezi Cezaevi ile Gümrük Dairesi’ni mağlup eden Vergi Dairesi finale yükselmişlerdi.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncülük ve final maçı 14 Aralık Pazartesi akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşecek. Saat 17.30’da üçüncülük maçı saat 19.30’da ise şampiyonluk maçı oynanacak. İki maçın arasında saat 18.30 – 19.20 saatleri arasında milletvekillerinden oluşan Meclis ile Basın çalışanları gösteri maçı yapacak.Karşılaşmalar sonrası düzenlenecek törende turnuvaya katılan 14 takıma ve turnuvaya katkı koyanlara ödüller dağıtılacak.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda her yıl büyük ödül verilen en centilmen takımlar bu yıl Din İşleri ve İhtiyat Sandığı takımları oldu.
Organizasyon sorumlusu İbrahim Özsoy yaptığı açıklamada, Ramadan Cemil İşletmeleri Direktörü Işın Ramadan Cemil hanım ile aldıkları karar doğrultusunda bu yıl turnuvada mücadele eden yaşı en büyük futbolcu olan Raif Ertürk’e (59), katılan tüm takımlara, dereceye girenlere, hakemlere, turnuvanın başından sonuna kadar organizasyonun yanında olan Foto Evliya’ya ödül verilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.