banner913
banner932
banner1012

Cook yönetimi görev dağılımı yaptı

banner1020

KKTC Avcılık Federasyonu genel kurulunda 46 kulübün onayıyla başkan olan Osman Cook’un yönetimi görev dağılımı yaptı

banner974
Cook yönetimi görev dağılımı yaptı

banner971

Aktif 12 bin üye ile 89 kulübü bünyesinde barındıran KKTC Avcılık Federasyonu’nun yeni Başkanı Osman Cook olmuştu.
Avcılık Federasyonu çatısı altında aktif 89 kulüpten, 55 kulübün 110 temsilcinin 92 tanesinin oyun alan Osman Cook, Mustafa Emirkanile girdiği yarışın kazananı olmuştu.
46 kulübün onayıyla KKTC Avcılık Federasyonu’nun yeni başkanı olan Osman Cook’un yönetimi de görev dağılımı yaptı. Yeni Başkan Osman Cook ve yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şöyle:
“Genel Sekreter Ahmet Mahirel, Genel Sayman Ramadan Yarkan, Eğitim Asbaşkanı Salih Mert Çakırlı, Av Üretim Asbaşkanı Vet. Kemal Tunalı, Müsabakalar Asbaşkanı Cemal Özcemoğlu, Hukuk ve Sosyal İşler Sorumlusu Av. Ulaş Sabancı, Av Koruma Asbaşkanı Burhan Açar, Basın, Yayın ve Propaganda Sorumlusu Selçuk Zekai, Faal Üyeler Mustafa Margilili ile Necip Nur
Denetleme Kurulu: Mustafa Kitaplı, Mustafa Özgüvenel, Ahmet Kaplan
Ceza Kurulu: Av. Cemal Gündüz, Okan Helvacı, Mustafa Katip, Kamil Gürsan ve Hasan Demirsu”
 

banner979

Etiketler; #Avcılık
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.