banner913
banner932
banner1012

Cook: Avcı camiasının birliğini koruyacağım

banner1020

Osman Cook, “Avcı camiasının birlik ve bütünlüğünü koruyacağım. Bu kültürü yaşatmak için hem ben hem de ekibim özveri ile çalışacak.” açıklamasını yaptı

banner974
Cook: Avcı camiasının birliğini koruyacağım

banner971
KKTC Avcılık Federasyonu’nun yeni başkanı Osman Cookaktif 89 kulüpten, 55 kulübün 110 temsilcinin 92 tanesinin oyun alarak başkan olmuştu.
46 kulübün onayıyla KKTC Avcılık Federasyonu’nun yeni başkanı olan Osman Cook başkan seçilmesi sonrasında açıklamalarda bulundu. Osman Cook’un açıklaması şöyle:
“Tüm kulüplere teşekkür ederim. Avcı camiasının birlik ve bütünlüğünü koruyacağım. Seçim sürecinde ortaya koyduğum projeleri ve vizyonum, geçen 2 dönemde Genel Sekreterlik görevinde bulunduğu yönetimin devamlılığıdır.
Bu seçim sonucu hem geçen 2 dönemin onayı hem de bu vizyonun devam ettirilmesidir. Bu kültürü yaşatmak için hem ben hem de ekibim özveri ile çalışacak.
Seçime katılan Mustafa Emirkan’a da aday olup gösterdiği cesaretten ötürü teşekkür ederim. Başkanlığım döneminde yardımına ihtiyacım olacaktır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.