banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte ilk üç ödüllendirildi

banner1020

Türkay Çavuşgil Artistik Cimnastik Minik Kızlar Anı Yarışmasında ilk 3 sırayı alan Fatma Nida Toko, Defne Conkbayır ve Maya Küçükakçalı, kupa ve maddi katkı ile ödüllendirildi

banner974
Cimnastikte ilk üç ödüllendirildi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu geçtiğimiz hafta sonu Türkay Çavuşgil anısına Artistik Cimnastik Minik Kızlar KKTC Şampiyonası düzenlemişti.
KKTC Cimnastik Minik Kızlar Milli Takımının belirleneceği yarışmaların ilk etabı olan  Türkay Çavuşgil Artistik Cimnastik Minik Kızlar Anı Yarışması, merhumun oğlu Yakup Çavuşgil’in desteği ile düzenlemişti.
KKTC Cimnastik Federasyonu, Türkay Çavuşgil Artistik Cimnastik Minik Kızlar Anı Yarışmasında ilk 3’e giren çocukları ödüllendirmek için kupa töreni düzenlendi. Fatma Nida Toko, Defne Conkbayır ve Maya Küçükakçalı ile yarışmada ilk 3’e giren çocuklar oldular.
İlk 3’e giren çocukların puanları şöyle:
1. Fatma Nida Toko 73,2 puan,
2. Defne Conkbayır 64,9 puan
3. Maya Küçükakçalı 61,1
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, kupa töreninde yaptığı açıklamada,  “Türkay Çavuşgil anısına düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren çocuklarımıza kupa ve maddi destek sağlayarak çocuklarımızı motive eden Yakup Çavuşgil’e çok teşekkür ederiz.
Sporu ve sporcuyu düşünmek ayrı bir karakter ister. Sporumuza ve çocuklarımıza destek veren herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.