banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte büyük festival, büyük özveriyle gerçekleştirildi

banner1020

banner974
Cimnastikte büyük festival, büyük özveriyle gerçekleştirildi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun, Birinci Global’in ana sponsorluğunda Girne Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdiği Akdeniz’de Bir İnci Cimnastik Festivalimizi büyük bir coşku ve yoğun bir ilgiyle tamamlanmıştı.
Girne Amfi Tiyatro'yu ülkenin en büyük cimnastik festivaline hazırlamak için ise büyük özveri gösterildi. Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ile kulüp antrenörleri gösterilerin yapılacağı sahneyi hazırlamak için yoğun çaba gösterdiler. Sahne için gerekli malzemeleri taşıyan tır, büyük olmasından dolayı sahneye uzak bir yerde park etmek zorunda kaldı. Bu nedenle de tatami minderlerini cimnastikçiler ekip olarak çözdüler.
Hasan Sapsızoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörler 45 derece sıcakta malzemeleri hep birlikte sırtlanarak sahneye taşırlarken, sahnenin kurulumunu da bizzat yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.