banner913
banner932
banner1012

Cimnastikçiler, Şehitler anısına yarıştı

banner1020

Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonundaki ilk yarışma olan Şehitlerimizi Anma Müsabakaları, yapılırken kızlarda ErbulutCimnastik Kulübü, erkeklerde Lefkoşa Cimnastik Kulübü birinci oldular

banner974
Cimnastikçiler, Şehitler anısına yarıştı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu 21 – 27 Aralık Milli Mücadele ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde yarışma düzenledi.
Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunda düzenlenen Şehitlerimizi Anma Müsabakaları, yenilenen salonda yapılan ilk yarışma oldu. KKTC Cimnastik Federasyonu yönetimi, pandemi önlemleri çerçevesinde müsabaka salonuna aileleri almadı.

Minikler kategorisinde düzenlenen Şehitlerimizi Anma Yarışmasında, 2011 – 2012 ve 2013 doğumlu çocuklar yarıştılar.Şehitlerimizi Anma Müsabakaları ödül töreni, Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunun resmi açılış töreninde yapıldı.

Şehitlerimizi Anma Müsabakaları kızlarda Erbulut Cimnastik Kulübü birinci, Lefkoşa Cimnastik Kulübü ikinci ve Ada Cimnastik Kulübü üçüncü oldu. Erkeklerde ise Lefkoşa Cimnastik Kulübü birinci, Erbulut Cimnastik Kulübü ikinci ve Orta Doğu Cimnastik Kulübü üçüncü oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.