banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonunda dur durak yok

banner1020

19 Temmuz günü 3 farklı yerde düzenlenen etkinlikten davet alan Cimnastik Federasyonu etkinliklerde başkan Hasan Sapsızoğlu ve Asbaşkan Basri Aydoğan ile yönetim kurulu üyeleri Emsal Evran Emirzadeoğluları ile Figen Yaman Lesinger tarafından temsil edildi

banner974
Cimnastik Federasyonunda dur durak yok

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu Hasan Sapsızoğlu başkanlığında yakaladığı ivme ile dikkat çekerken, federasyon kulüpleri ve yönetim kurulu farklı yerlerde düzenlenen birçok etkinliğe davet ediliyorlar.
19 Temmuz günü 3 farklı yerde düzenlenen etkinlikten davet alan Cimnastik Federasyonu etkinliklerde başkan Hasan Sapsızoğlu ve Asbaşkan Basri Aydoğan ile yönetim kurulu üyeleri Emsal Evran Emirzadeoğluları ile Figen Yaman Lesinger tarafından temsil edildi.
İlk olarak Cumhuriyet Meclisinin düzenlediği 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı resepsiyonuna katılan Cimnastik Federasyonu heyeti, daha sonra Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2022 Plaj Voleybolu final maçlarını izleyip, ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.
Cimnastik Federasyonu heyeti gecenin sonunda ise KKTC Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen Fenerbahçeliler Günü yemeğine katılıp, dernek başkanı Toykan Özdamar ile bir araya geldi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.