banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu, Harmancı’yı ziyaret etti

banner1020

banner974
Cimnastik Federasyonu, Harmancı’yı ziyaret etti

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Menteş Baytaroğlu ve Selman Toprak, yeniden Lefkoşa Türk Belediyesi başkanlığına seçilen Mehmet Harmancı’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Başkan Hasan Sapsızoğlu’nun ziyaretle ilgili açıklaması şöyle:
“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerimiz devam ediyor.
Bu bağlamda işbirliği içerisinde bulunduğumuz Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette genel faaliyetlerimiz ve yaptıklarımızı anlatırken, birlikte yaptıklarımıza da dikkat çektik. 2023 yılı içerisinde birlikte çocuklarımız için neleri yapabileceğimizi de konuştuk.
Her zaman çocuklarımızın yanında olan değerli başkanımıza göstermiş olduğu ilgi alaka ve hoş sohbetten ötürü çok teşekkür ederiz.
Ziyaretlerimizde sevgi dostlarımıza verilmesi için köpek maması götürerek barınakta bulunan dostlarımıza yardım etmeye çalışıp farkındalık yaratmaya devam edeceğiz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.