banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu bir eksikliği daha giderdi

banner1020

Cimnastik Federasyonu yönetimi, federasyonun bir eksikliğini daha giderirken, tribünü olmayan federasyon salonu için tribün temin etti

banner974
Cimnastik Federasyonu bir eksikliği daha giderdi

banner971

Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki Cimnastik Federasyonu yönetimi, federasyonun bir eksikliğini daha giderdi.

Yıllardır tribünü olmayan Cimnastik Federasyonu salonu için tribün temin edilirken, başkan Hasan Sapsızoğlubu konuda şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik Federasyonumuzun tribün sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır yapılan müsabakalarda ailelerin oturma yerinin olamaması sorununu çözdük. Atatürk Spor Merkezindeki Antrenman Salonunun kullanılmayan tribünlerini alıp tadilatlarını yaparak yenileyeceğiz.

Tribünlerin federasyonumuza kazandırılmasında desteği olan Spor Dairemize ve de tribünlerin taşımasında destek olan Berkan Sapsızoğlu ve Sapsızoğlu Garaja katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.