banner913
banner932
banner1012

Cimnastik antrenörlerinin ilk yardım eğitimleri tamamlandı

banner1020

Cimnastik Federasyonu ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde cimnastik antrenörleri için düzenlenen ilk yardım eğitimleri tamamlanırken başkan Hasan Sapsızoğlu, “İlk yardımla ilgili her türlü bilgiyi antrenörlerimize aktaran Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı görevlilerine çok teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı

banner974
Cimnastik antrenörlerinin ilk yardım eğitimleri tamamlandı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu ile Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde cimnastik antrenörleri için düzenlenen ilk yardım eğitimleri tamamlandı.
İki etap halinde düzenlenen ilkyardım kursları ile ilgili olarak Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:
“Yoğun tempo içinde hocalarımızın gelişiminede vakit ayırdık. Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığıve Cimnastik Federasyonu işbirliği ile Lefkoşa Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen ilk yardım kursumuzun 2. etabını da tamamladık. Uzman Serkan Kale tarafından Cimnastik Federasyonu antrenörlerimize verilen eğitim başarı ile tamamlandı.
Kurs kapsamında ilkyardımın ana konuları olan,“İlk yardımın amaçları, temel uygulamaları, 112’nin aranması sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği, kırıklar, çıkıklar, boğulmalar, acil yaralanmalara acil müdahale ile ilgili öncelikli yapılması gerekenler ve ilkyardımın ABC’si konusunda ayrıntılı bilgi verildi.
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığına, Lefkoşa Bölge Müdürü Alkın Gedikoğlu’na ve değerli eğitmenimiz Serkan Kale’ye bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik ve vermiş oldukları eğitim için çok teşekkür ederiz. Kursu başarı ile tamamlayan değerli antrenörlerimize çalışmalarında başarılar dileriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.