banner913
banner932
banner1012

Cimnastik antrenörleri online seminere katıldılar

banner1020

Cimnastik Federasyonuna bağlı antrenörler Ayten Kasap Topal ile Bilgin Çelik, 2021 Kadın Antrenör Gelişim ve Vize Seminerine online olarak katıldılar

banner974
Cimnastik antrenörleri online seminere katıldılar

banner971
KKTC CimnastikFederasyonuna bağlı antrenörler Ayten Kasap Topal ile Bilgin Çelik, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Kadın Antrenör Gelişim ve Vize Seminerine online olarak katıldılar.
KKTC Jimnastik Federasyonundan konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:
“KKTC CimnastikFederasyonu olarak yenilikleri takip edip gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.
Antrenörlerimiz, Ada Cimnastik Kulübü antrenörü Ayten Kasap Topal ile ErbulutCimnastik Kulübü antrenörü Bilgin Çelik, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Kadın Antrenör Gelişim ve Vize Seminerine online olarak katıldılar.
“Herşey çocuklarımıza en iyi eğitimi sunabilmek”hedefiyle çıktığımız yolda 2021 Kadın Antrenör Gelişim ve Vize Seminerini tamamlayan antrenörlerimiz,vizelerini aldılar.“
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.