banner913
banner932
banner1012

Çavuşgil ameliyat oldu

banner1020

Yakup Çavuşgil, yaşadığı sakatlık sonrasında başarılı bir ameliyat geçirirken “ Sakatlık sürecinde ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren ekibin yanı sıra yanımda olan herkese teşekkür ederim. Yakın zamanda sahalardayız.” ifadelerini kullandı

banner974
Çavuşgil ameliyat oldu

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Başarılı fitnes sporcusu Yakup Çavuşgil, yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine başarılı bir ameliyat geçirdi.
Yakup Çavuşgil, ameliyat sonrasında açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:
“Değerli dostlarım,BicepsLongHeadtendonunda olan kopma nedeni ile bir operasyon geçirdim.
Bu süreçte öncelikle ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren; Op. Dr. Baris Peker / Dr. Emir İlkerli ve ekibine, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine ve personeline teşekkürü bir borç bilirim.
Ayrıca desteğini her zaman sürdüren Dr. Erol Uçaner kardeşime ve Uğur Özerginli ile Mehmet Usanmaz abime ayrıca teşekkür ederim. Yakın zamanda sahalardayız. Arayan, soran, mesaj at herkese sonsuz teşekkürler.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.