banner913
banner932
banner1012

Bocce’de kupa YDÜ’nün

banner1020

Bocce Erkekler Federasyon Kupası’nda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Girne Üniversitesini mağlup ederek mutlu sona ulaşan takım oldu

banner974
Bocce’de kupa YDÜ’nün

banner971

Bocce Erkekler Federasyon Kupası’nda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) mutlu sona ulaşan takım oldu.

İlk tur maçında rakibi GÜHAD’ı, yarı finalde rakibi Taşkınköy Spor Kulubü’nü aynı skorla 2-0 yenerek finale kalan Yakın Doğu Üniversitesi’nin rakibi, Deniz Plaza ve ÖZEV’i geçen Girne Üniversitesi oldu.

Maça çok hızlı giren Yakın Doğu özellikle kaptan Yenal’ın sürükleyici oyunuyla skoru bir anda 7-0‘a getirdi. Ancak Girne Üniversitesi tecrübeli oyuncu Recep sayesinde toparlayarak yavaş yavaş rakibine yaklaştı. Son set öncesi skor 7-4 iken Girne son sette 3 sayı alarak skoru 7-7’ye taşıdı ve uzatma setine gidildi. Heyecanın tavan yaptığı son setin son atışında başarılı vurma atışı gerçekleştiren Yenal seti 8-7 YDÜ’ye getirdi.

İkili karşılaşma ise oldukça çekişmeli geçti. Girne Üniversitesi Ateş ile oyuna tutunurken, YDÜ ise Remzi – Halit ikilisi ile güzel bir oyun çıkardı. Daha az hata yapan YDÜ üniversitesi seti 9-6 maçı da 2-0 kazanarak 2020 Erkekler Bocce Federasyon Kupası şampiyonu oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.