banner913
banner932
banner1012

BEM, Onur Kandili adını yaşatıyor

banner1020

banner974
BEM, Onur Kandili adını yaşatıyor

banner971
Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, merhum Onur Kandili anısına yıldızlar futbol turnuvası düzenliyor. Elim bir deniz kazası sonucu aramızdan 9 yıl önce ayrılan Mağusa Türk Gücü futbolcusu merhum Onur Kandili anısına gerçekleştirilecek olan yıldızlar futbol turnuvası Boğaz Endüstri Madencilik Ltd’in ana sponsoruluğunda gerçekleştiriliyor.
GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ
Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Spor kompleksi içerisinde yer alan ve “Onur Kandili doğal çim zeminli halı sahada” gerçekleştirilecek olan Onur Kandili U13 yıldızlar (2009 doğumlu) futbol turnuvası geleneksel olarak yapılıyor. İlk kez 2019 yılında başlatılan “BEM Onur kandili U10 minikler turnuvası” 2020 yıl covid 19 nedeniyle yapılamayan turnuva 2021 yılında ikinci kez yapılırken bu yıl 3.kez yapılacak. U13 yıldızlar turnuvasına Mağusa Türk Gücü Akademi, Yenicami Akademi, Değirmenlik Akademi, L.Gençler Birliği, Mehmetçik Akademi, 1461 İskele Trabzon Akademi takımlarından oluşan altı takım katılıyor. Ülkemizde ilk ve tek doğal zeminli çim halı sahası konumunda olan “Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Onur Kandili Spor kompleksi” doğal çim zeminli halı saha 40x20 öçlüler içerisinde yer alıyor. 
6 TAKIM 2 GRUPTA MÜCADELE EDECEK
30-31 Temmuz tarihleri arasında Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Onur Kandili U13 yıldızlar futbol turnuvası 2 akşam sürecek. 6 takımın katılacağı turnuva, 2 gruba ayrılarak üçerli takımlar tek devreli lig usulüne göre mücadele ederek gruplarda ilk ikiye kalan takımlar finallere yükseleceği organizasyonda kura çekimi saat 17:00 de yapılarak eşleşmeler belli olacak. Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Onur Kandili U13 yıldızlar futbol turnuvası final maçları sonrasında düzenlenecek ödül töreninde tüm takımlara kupalar, dereceye giren takımlara madalyalar, katkı koyanlara plaketler yetkililer tarafından verilecek.
ADI YAŞATILIYOR 
“Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Onur Kandili Spor kompleksi” doğal çim zeminli halı sahada ana sponsor Boğaz Endüstri Madencilik Ltd tarafından organize edilecek olan Onur Kandili U13 yıldızlar anı futbol turnuvasına gereken değer veriliyor.
ONUR KANDİLİ ANISINI YAŞATIYORUZ 
Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, Genel Müdürü Erhan Bolkan, şirketlerinde çalışan olarak görev yapmış olan çok yönlü sporcuları Onur Kandili anısını yaşatmaya özen gösterdiklerini belirtti. 2019 yılında başlatılan “Onur Kandili anı turnuvası” 2020 yıl covid 19 nedeniyle yapılamadığı, geçtiğimiz yıl alınan önlemlerle yapıldığına vurgu yapan genel müdür Erhan Bolkan, bu yıl Onur Kandili U13 yıldızlar anı futbol turnuvasına istenilen düzeyde yapılmaya özen gösterildiğini söyledi. Boğaz Endüstri Madencilik Ltd, olarak sadece ana sponsor olarak değil, sorumluluk bilinci içerisinde üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya devam edeceklerini belirten Erhan Bolkan, her türlü fedekarlığı yapmaya devam edeceklerini söyledi. Onur Kandili’nin, çok önemli biri kişilik sahibi, çok yönlü sporcu, iş hayatından da paylaşımcı, yardımlaşmayı seven önemli bir yapıya sahip olduğunu hatırlatan Erhan Bolkan, aramızdan ayrılmasının ardından anısın yaşatmak için üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmak görevimizdir diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.