banner913
banner932
banner1012

Badmitonda kurslar devam ediyor

banner1020

banner974
Badmitonda kurslar devam ediyor

banner971

KKTC Badminton Federasyonu’nun organize ettiği Badminton Antrenörlük Kursu'nun ikinci aşaması olan uygulamalı eğitim bölümüne geçildi.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından görevlendirilen Milli Takım Antrenörleri eşliğinde 1. Kademe Antrenörlük Kursu devam ediyor. Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği antrenörlük kursunda, antrenör adayları kendilerini geliştirmeye devam ediyor.

Kurs öncesi konuşma yapan Federasyon Başkanı Fırat Deniz Antrenör ve Hakemlik Kursu için verdiği destekten dolayı Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'e teşekkür etti. Ayrıca hakemlik ve antrenörlük kursu için ülkemize gelen kurs eğitmenleri TC Badminton Federasyonu MHK. Başkanı Mustafa Yaşar, Milli Takım antrenörleri Seyit Ali Yazgan ve Sinan Er' e de katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Deniz, kurslara katılan antrenör ve hakem adaylarına da başarılar diledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.