banner913
banner932
banner1012

Badmintonda, Yöncü antrenör kadrosunda

banner1020

banner974
Badmintonda, Yöncü antrenör kadrosunda

banner971
Badminton Federasyonu antrenmanlara antrenörleri eşliğinde devam ediyor. Badminton Federasyonusporcuları yaş gruplarına göre ayırarak, seviye seviye farklı antrenörlerle çalışmalarına devam ediyor.
Badminton Federasyonundan çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada “Federasyonumuz, sporcuların performanslarının daha ileriye çekmek için ülkemizin geçmişteki başarılı sporcularından Cafer Yöncü ile antrenör kadrosunu güçlendirdi.” ifadeleri kullanıldı.
Başkanımız Fırat Deniz ise yaptığı açıklamada “Ülkemizde badminton sporuna daha fazla sporcu kazandırarak gelişmeye devam ediyoruz. Ülkenin her tarafında badmintonun oynanması için çalışmalarımız devam ediyoruz.
Daha önce milli antrenörlerimizden Savaş Dursun ile çalışmaya başlamıştık. Şimdi de ülkemizin başarılı ve eski milli sporcularından olan Cafer Yöncü ile antrenör kadromuzu güçlendirdik.” ifadelerini kullandı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.