banner913
banner932
banner1012

Badmintonda ödüller sahiplerine ulaştı

banner1020

Badminton Federasyonu tarafından organize edilen online challenge top sektirme yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtılmaya başlandı

banner974
Badmintonda ödüller sahiplerine ulaştı

banner971
Badminton Federasyonu tarafından organize edilen onlinechallenge top sektirme yarışmasında dereceye girenlere ödülleri dağıtılmaya başlandı.
13 Şubat 2021 tarihinde düzenlenen ferdi top sektirme yarışmasında ve 14 Şubat 2021 tarihinde sevgililer gününe özel düzenlenen sevgi dolu yarışmaya katılan ve dereceye girenler ödüllerini alıyor. Top sektirme yarışmasına katılanların zevkli ve eğlenceli bir şekilde yarışmaları ve turnuvanın sonunda çok mutlu olduklarının gözlendiği organizasyonda ana sponsor Anıl Spor’un ve diğer yerli firmaların hediyeleri sahiplerine ulaşmaya başladı.
Deniz: Sosyal sorumluluk projeleri çok önemli
Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz organizasyona ilginin memnuniyet verici olduğunu ve organizasyonun çok güzel geçtiğini söyledi. Covid 19 hastalığı nedeniyle evlere kapanan ve zor bir süreçten geçen gençlerimiz yanında yetişkinler için de bu gibi sosyal sorumluluk projelerinin çok önemli olduğunu söyleyen Fırat Deniz, turnuvaya sporcuların yanında hiç spor yapmamış kişilerin de katıldığını belirtti. Fırat Deniz; bu süreçte bu kişilerin de badminton sporuna ilgi duymalarının bir avantaj olduğunu, bu spora başlayacak her bireyin kendileri için bir kazanç olduğunu vurguladı.
Ferdi top sektirme yarışmasında dereceye girenlere sponsor olarak katkı koyan ana sponsor Anıl Spor Direktörü Engin Anıl’a teşekkür eden başkan Deniz, sevgililer gününe özel düzenlenen sevgi dolu yarışmaya katkı koyan yerli firmalarımıza (Eyya Restoran-Mar Tavukçuluk-Ascan Sigorta-İrmar Market-RixolLtd-Tüccaroğlu-DoğtechMotors-Anıl Spor’a)da ayrıca teşekkür etti.   
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.