banner913
banner932
banner1012

Badmintonda hakem semineri tamamlandı

banner1020

Badminton hakem semineri ile Air Badminton Hakem kursu, Türkiye Badminton Federasyonu milli hakemlerinden Recep Kaya tarafından verildi

banner974
Badmintonda hakem semineri tamamlandı

banner971
Badminton Federasyonunun 21 Mayıs’ta düzenlediği Badminton hakem semineri ile Air Badminton Hakem kursunu tamamlandı.
Türkiye Badminton Federasyonu milli hakemlerinden Recep Kaya tarafından verilen seminer federasyon lokalinde gerçekleştirildi. Seminerde hakemler bilgilerini tazeleme ve yeni oyun olan Air Badminton kurallarını öğrenme şansı bulurken yeni yapılan Air Badminton sahasını da badminton sahası ile karşılaştırma fırsatı bularak eğitimlerini tamamladılar.
Federasyon Başkanı Fırat Deniz kurs öncesi yaptığı konuşmada pandemi sonrası faaliyetlerini planladıklarını, bu plan çerçevesinde de herşeyin yolunda gitmesi halinde hakem semineri sonrasında yavaş yavaş turnuvalara başlayabileceklerini belirtti.
Kursa katılan hakemlere bu zor dönemde sağlıklı günler dileyen başkan Fırat Deniz, yeni sezonda hakemlere başarılar diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.