banner913
banner932
banner1012

Atıcılık Federasyonunda, 20 Temmuz coşkusu

banner1020

Atıcılık Federasyonu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları çerçevesinde müsabaka organizasyonlarına devam ediyor

banner974
Atıcılık Federasyonunda, 20 Temmuz coşkusu

banner971
KKTC Atıcılık Federasyonu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları çerçevesinde müsabaka organizasyonlarına devam ediyor.
10-11-17-18 Temmuz tarihlerinde Olimpik-Paralimpik Havalı Silahlar Tabanca ve Tüfek branşlarında 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Kupası düzenlenecek. Müsabakalar Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arena Spor Kompleksi bünyesinde yer alan Olimpik Havalı Silahlar Kapalı Salon Atış Alanında gerçekleştirilecek.
Olimpik havalı tabanca ve tüfeklerin kullanılacağı müsabakada atışlar 10 metrede sabit duran kart hedeflere yapılacak. Daire puanlamalı kart hedeflere ayakta duruş pozisyonunda zamana karşı mücadele verecek atıcı sporcular 60 atış yaparak toplam puan üzerinden müsabaka derecelerini belirleyecekler. Müsabakaya Federasyona üye kulüpler yanında KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının da katılacak.
Atıcılık Federasyonundan yapılan açıklamada “Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının yarışmaya katılması gurur kaynağı olmuştur.  Müsabakada Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonunun (ISSF) teknik kuralları ve Federasyonun müsabaka düzeni uygulanacak.” ifadeleri kullanıldı.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.