banner913
banner932
banner1012

Anıl Spor, milli badmintoncuların yanında

banner1020

Anıl Spor, badmintonda Türkiye Milli Takımı ile uluslararası turnuvalara katılmaya hak kazanan başarılı badmintoncularımız Nehir Deniz ve Salih Öztürk'e sponsor oldu

banner974
Anıl Spor, milli badmintoncuların yanında

banner971
Ülkemiz sporunda başarılı gençlere sahip çıkan ve destekleyen kuruluşlardan biri olan Anıl Spor, badminton branşında Türkiye Milli Takımı ile uluslararası turnuvalara katılmaya hak kazanan iki başarılı badmintoncumuz Nehir M. Deniz ve Salih D. Öztürk'e sponsor oldu. 
Puma ve Carlton firmalarının distribütörü olan Anıl Spor sahibi Engin Anıl, ülkemizin başarılı iki badminton sporcusu Nehir Deniz ve Salih Öztürk'ü gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederken, başarılarının devamı halinde kendilerine destek vermeye devam edeceğini belirtti.
Çalışmalarına özel izinle devam eden iki milli sporcumuz Nehir ve Salih kendilerine destek veren Anıl Spor sahibi Engin Anıl'a teşekkür etti. 
Badminton Federasyonu yetkilileri de Engin Anıl’ın bu ince düşüncesi ile sporcularımıza verdiği destekten dolayı Anıl’a teşekkür ederken bu gibi olayların sporcuları motive ettiğini ve daha çok çalışmaya ittiğini belirttiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.