banner913
banner932
banner1012

3. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası yapılıyor

banner1020

27-28 Ağustos tarihlerinde Gönyeli Yükseliş Tesislerindeki Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü ev sahipliği yapacağı 3. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası 18 takımın katılımıyla bugün sabah saat 10:00’da başlayacak

banner974
3. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası yapılıyor

banner971
Sezonun 2’inci Plaj Hentbol Turnuvası bugün başlıyor.
27-28 Ağustos tarihlerinde Gönyeli Yükseliş Tesislerindeki Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü ev sahipliği yapacak. Organizasyon, bugün sabah saat 10:00’da başlayacak
Gönyeli Belediyesinin katkıları ile KKTC Hentbol Federasyonu’nun iş birliğinde Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü nün organize ettiği 3.Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası, büyük erkekler, büyük kadınlar ve genç erkekler ile genç kadınlar kategorilerinde 18 takımın katılımı ile oynanacak.
Tüm kategorilerde dereceye girenler kupalar ve Oza Kahvenin hediyeleri ile ödüllendirilecektir.
Organizasyonda minikler gösteri maçları da yer alacak, 
GİZEM AKBİL KONSERİ:
27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.30 da ülkemizin sevilen seslerinden Gizem Akbil ve ekibi ilk günün sonunda Yükseliş H.I.S.Kulübü tesislerinde sahne alacak.
YİYECEK VE İÇECEK STANDANTLARIDA TURNUVADA OLACAK:
İki gün boyunca yiyecek ve içecek standantları da etkinlikte yer alacak. Oza Kahve Mobil Karavanı ve Arden Gıda Tuborg Mobil Karavanı ile yiyecek standı izleyicilere hizmet verecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.