banner913
banner932
banner1012

Yağlı Saç Nasıl Temiz Görünür?

Saçınızı yıkamaya vaktiniz yoksa bu pratik yöntemlerle yağlı saçlarınızın temiz görünmesini sağlayabilirsiniz.

banner974
Yağlı Saç Nasıl Temiz Görünür?

banner971

Bebek pudrası

Sabahları saç diplerine bi miktar bebek pudraı dökerseniz fazla yağı emecektir.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağıyla saçlarınızı geriye yatırdığınızda saçlarınız yağlı değil parlak gözükecek.

Mısır unu

 Kuru şampuan yerine saç diplerinize bir makyaj fırçasıyla mısır unu sürüp tarayın.

Fön makinesi

 Fön makinesini orta sıcaklığa ayarlayıp bir yandan saçlarınızı tarayarak canlandırın.

Saç spreyi

 Yağlı saç günlerinizde saç diplerinize spreyi sıkıp tarayın.

Limon suyu

 Yağlı bölgelere biraz limon suyu sıkıp masaj yapın.

Saklayacak bir saç modeli seçin

 Örgü, dağınık topuz gibi modeller yağlı saçlarınızı gizlemeye yardımcı olacak. Beraberinde sprey de kullanırsanız hiç farkedilmeyecek.

Saç ayrımını değiştirin

 Saç ayrımınız en yağlı görünen yerlerden bir tanesidir. Bu yüzden yağlı saç günlerini kamufle etmek saç ayrımını değiştirmek kadar kolay.

Deniz tuzu

 Deniz tuzu içeren bir ürün ya da bir sprey kutusuna doldurduğunuz deniz tuzu ve su karışımı işinizi görecektir. Bütün saçı spreyleyip orta sıcaklıkta kurutun.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özlem - 6 yıl önce
Benim saçlarım çok yağlıydı tüm tavsiyeleri denedim hiçbir şey değişmiyordu patentli keratin ürünlerinin bir seti var yağlı saç için onu kullanmaya başladığımdan beri saçımda yağın zerresi yok.
Avatar
Sema Girgin - 6 yıl önce
Yanan yıpranan saçlarını onarıcı intense keratin onarıcı full set ile hem keratin bakımını hemde dipten uca saç bakımınızı rahatlıkla yapabilirsiniz hemde evinizde tek başınıza kolay bir şekilde tavsiye ederim...
Avatar
Esra - 6 yıl önce
Ne yaparsam yapıyım saçımdaki yağdan kurtulamıyordum ben. Saçlarımı her sabah yıkasamda daha akşam olmadan tekrar yağlanıyordu az yıkmayı da denedim aylarca çalışmadığım dönem değişen bir şey olmadı. Artık çare aramaya başladım herkes farklı bir şey önerdi hepsini denedim sıkılmadan üşenmeden her gün yıkamaktan kurtulmak için en son denemem liquid keratin oldu bunu kullanmaya başladıktan sonra saçlarımda yağlanma yok yani tabiki oluyor ama normalde olması gerektiği kadar ve saçlarım çok daha dolgun ve bakımlı görünüyor çok hoşuma gitti bu doğal keratin ki patentli olması zaten güvenip almam da büyük bir etken olmuştu iyiki denemişim şükür saçımdaki sorunlardan kurtuldum.
Misafir Avatar
nisa - 5 yıl önce @Esra
eğer saçlanrın çabuk yağlanıyor ise kil içeren şampuanları denemeni öneririm bu arada saçları çabuk yağlanan insanların diğer insanlara göre daha zeki olduklarını duyudm:)
Avatar
irem - 6 yıl önce
Yağlanma için saçıma her duyduğum şeyi sürdüm bazen saçımda kek yapıyor gibi hissediyordum çözümü buluna kadar baya uğraştım bazen yağlanma çözüldü sandım bu defa kuruluk oldu ama en sonunda dengeli olarak çözen bir yol buldum liquid keratin kullanmaya başladıktan sonra saçım düzene girdi ne yağlanma nede kuruluk gibi bir problem yok artık.
Avatar
ebru - 5 yıl önce
Saçlarım aşırı yağlı ve dökülüyor bunun için bir sürü şey denedim doktora falan gittim özellikle dökülme için ama geçmedi eşimin doktor bir arkadaşı doğal keratin ürünleri kullanmamı önermiş özellikle doğal olması gerektiğini söylediği için patentli olanı bulup aldım ve saçımdaki hem yağlanma hem de dökülmeden eser kalmadı.
Avatar
Ayse nur koç - 5 yıl önce
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyordum ama kullandıktan belli bir süre sonra saçlar eski haline dönüyor ben keratin ile ilgili biraz araştırma yaptıktan sonra arkadaşların da tavsiyesi ile intensekeratin ile irtibata geçtim bilgi aldım saçlarımla kendi saçları gibi ilgilendiler dip bakım yağı ve serum siparişi verdim bir kaç hafta kullandım gerçekten saçlarım daha gür ve güçlü oldu verdiğim paraya değdi gerçekten, ayrıca diğer firmaların yaptığı gibi ürün satmaktan öte müşteri memnuniyetine önem veriyorlar bir iletişime geçin derim.
Avatar
fadime güngör - 5 yıl önce
benim saçlarımı kuafördeki kadının yüzünden yanmış bi de üstüne boyatmıştım çok kötü oldu Hindistan cevizi yağı ile zeytin yağını kullandım biraz düzeltti ama kesin çözüm olmamıştı nette keratin bakımı duymuştum intensekeratin diye bir firma ile iletişime geçtim saçlarımın fotosunu gönderdim, durumu anlattım ve saçıma uygun olan ürünü gönderdiler yaklaşık bir aydır kullanıyorum hem saçlarım uzuyor hem de yanıklardan kurtuldum
Avatar
Güler - 5 yıl önce
Saçlarımda bu tarz maskeleri çok denedim ama kurutan, kokan, saçımı yağlandıran, dökülmeye sebep olan oldu ve saçlarım istediğim gibi olmadı en son doğal keratin kullanmaya başladım tavsiye üzerine ve saçlarım tam istediğim gibi bakımlı ve sağlıklı evde kolay bir şekilde uyguluyorum patentli ve doğal keratin olması da içim rahat kullanmamı sağlıyor.