banner913
banner932
banner1012

Uygulaması zararlı olan 5 güzellik yöntemi

banner1020

Kusursuz bir cilt için internette her gördüğünüz güzellik uygulaması cildinizin bozulmasına sebep olabilir. Sizler için internette sık sık rastlanan hatalı güzellik yöntemlerini araştırdık...

banner974
Uygulaması zararlı olan 5 güzellik yöntemi

banner971

 

 

1-Dudak uçuklarını gizlemek için şeffaf oje yöntemi

Dudak kenarlarında çıkan uçuk, tedavisi uzun süren bir virüstür. Geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyada rastladığımız güzellik tüyolarından biri uçukların üzerini kapatmak için şeffaf oje yöntemiydi. Bu yöntemi sakın uygulamayın. Çünkü tırnak cilası, tahrişe ve  büyük ağız yaralarına yol açabilir.

2-Makyajı sabitlemek için saç spreyi kullanma yöntemi

Son zamanlarda gün boyu kalıcı makyaj için kullanılan dondurucu spreyler yerine saç spreylerinin makyajı sabitlemek konusunda çok iyi olduğu söylendi. Bu yöntemi deneyenlerin bir çoğunun yüzlerinde deri soyulması hatta büyük yara şeklinde cilt tahrişlerine yol açtı.

3-Yağlı cilde iyi gelen ham patates yöntemi

Patatesin faydalı bir besin kaynağı olduğu herkes tarafından bilinir. Ancak sosyal medyadaki bir paylaşıma göre ham patatesin yağlı ciltlere iyi geldiği iddia edildi. Bu yöntemi uygulayanları bir çoğunda sivilce ve akne oluşumu gözlemlendi. 

4- Terleme karşıtı deodorantı yüze uygulama yöntemi

Terleme önleyici deodorantlar sadece belirli bölgelere uygulanması için üretilmişti. Yüze uygulandığında farklı reaksiyonlar gösterebilir.

5-Tırnak cilasını akmayan eyeliner olarak kullanma yöntemi

Bu yöntemi kesinlikle uygulamayın. Tırnak cilası içinde bulunan kimyasal maddeler nedeniyle görme kaybına neden olabilir. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.