banner913
banner932
banner1012

Ülke ülke güzellik sırları

banner1020

Çinli kadınların gençlik sırları, Brezilyalı kadınların pürüzsüz vücudu derken aslında her ülkenin kendina ait minik güzellik sırları var. Peki bu güzellik sırları neler? İşte ülkelere göre kadınların güzellik sırları:

banner974
Ülke ülke güzellik sırları

banner971

İskandinav Ülkeleri
İskandinav kadınlar ciltlerine güzellik katmak için asla güneşlenmiyor hatta güneşten olabildiğince uzak duruyorlar.

Ülke ülke güzellik sırları

Avustralya

Kepekten kurtulmak için Avustralyalı kadınlar şampuanlarının içine birkaç damla çay ağacı yağı ekliyorlar.
Ama merak etmeyin, bunu yapmaya üşenenler için marketlerde hazır hali de var.

Ülke ülke güzellik sırları

Mısır

Kleopatra süt banyosunun muciti olarak biliniyor. Hal böyle olunca  Mısırlı kadınlar da bu geleneği sürdürmeye devam etmiş. Küvete 2 lt su ve 100gr bal ekleyip 20 dakika boyunca küvette kalıyorlar. Böylece vücutları daha yumuşak ve esnek oluyormuş. 
Eğer süt ile banyo yapmak istemiyorsanız, laktik asit içeren güzellik ürünleri de var.

Ülke ülke güzellik sırları

Brezilya

Brezilya’nın sıcak havası ve kumsalları sayesinde  Brazilyalı kadınlar selülit için çok kolay bir yöntem bulmuşlar. Islak kum ile selülitli bölgelere masaj yapmak! Bu masaj kan dolaşımını hızlandırdığı için portakal kabuğu görüntüsünün kısa zamanda yok olmasını sağlıyor.

Ülke ülke güzellik sırları

Çin

Çinli kadınların dillere destan pürüzsüz ve genç görünümünün tabii ki bir sırrı var: pirinç suyu. Kırışıklıkları önlemek için Çinli kadınlar pirinçleri 20 dakika suda bekleterek yüzlerini bu su ile temizliyorlar.

Ülke ülke güzellik sırları

Kolombiya

Kolombiyalı kadınlar saçlarının daha parlak ve yumuşak olması için avokado ve muzu ezip, bir kaşık da zeytinyağı ekleyerek saçlarında 30 dakika bekletiyorlar. 
 

Ülke ülke güzellik sırları

Bulgaristan

Bulgaristan’da en çok kullanılan güzellik ürünü: gül. Bulgar kadınlar yüzlerinin yumuşaklığını ve parlaklığını her gün gül suyu ile temizlemeye borçlu.

Ülke ülke güzellik sırları

Yunanistan

Zeytin yağı Yunanistan’da belki de yemekten çok güzellikı için kullanılıyor. Hatta sadece güzellik de değil cilt yanıklarının tedavisinde bile zeytin yağı etkili bir çözüm. 

Bir kase yoğurt içine bir kaşık zeytinyağı ekleyin ve saçınızda 5 dakika bekletin. Saçınız yumuşacık olacak.

Ülke ülke güzellik sırları

Meksika

Kimin bulduğu bilinmez ama bu aralar Meksikalı kadınlar arasında en popüler şeylerden biri çay kaşığı ile kirpik kıvırmak.

Çay kaşığını sıcak suda biraz beklettikten sonra gözünüze yaklaştırın ve kirpik köklerinize değdirin. Parmaklarınızla kirpiklerinizi kaşığa doğru bastırdıktan sonra biraz bekletin ve ardından rimel sürün. Çay kaşığının kare uçlu olmaması tabii ki buradaki en önemli olay. 

*Bütün yöntemlerin alerjik etkileri için lütfen doktorunuza danışın.

Ülke ülke güzellik sırları

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.