banner913
banner932
banner1012

Ofiste kolay makyaj nasıl yapılır?

banner1020

İş yerinde bakımlı görünmek ve yüzünüzdeki yorgunluğu gidermek istiyorsanız 4 ürün ile kolay bir makyaj yapabilirsiniz. Sabahları acele yapılan makyajlardan dolayı sade ya da şık makyajı yapmakta zorlanıyorsanız sizlere vereceğimiz tüyolar ile ofiste sadece 4 ürün ile muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz. İşte 4 ürünle ofis makyajı nasıl yapılır?

banner974
Ofiste kolay makyaj nasıl yapılır?

banner971

 1-Hem kapatıcı hem de renkli nemlendirici 

Çantanızla hem primer hem de fondötenlerin ağır şişelerini taşımak yerine ofis çekmecenizde bulundurabileceğiniz bu ürün baz olduğu için uzun süre kalıcı bir kapatıcılık sağlar.

 

2-Allık ve farı birlikte kullanın

Gün boyu uzun süren toplantılar sonrasında yüzünüzde oluşan yorgunluğu allık ile kapatabilirsiniz. Aynı zamanda göz kapaklarınıza da tamamen uygulayıp gözlerinizi ön planda gösteren bir makyaj yapabilirsiniz.

3-Rimel seçiminiz su bazlı olmalıdır

Su bazlı rimel seçimi gün boyu akmadan gözünüzde kamasını sağlayacaktır.

4-Mat rujlar seçin

Ofis makyajında dikkat edilmesi gereken nokta sade ve şık olmasıdır.Bu yüzden hafif ışıltılı bir ruj seçimi günü kurtaracaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.