banner913
banner932
banner1012

Bu kez sadece erkeklere özel

banner1020

Son dönemlerde moda ve güzellik sektörü, odağını erkeklere kaydırmaya başladı. Şimdi de Chanel erkeklere özel bir makyaj koleksiyonu çıkardı...

banner974
Bu kez sadece erkeklere özel

banner971

 

Erkekler son 10 yıldır bakımlarına daha fazla önem vermeye, gözlerine sürme çekmeye, rimel sürmeye hatta dudaklarına parlatıcı kullanmaya başladıklarından bu yana güzellik sektörü de atağa geçti.

chanel-boy-collection1

Dünyaca ünlü markalar erkeklere özel kozmetik ürünleri çıkarmaya başladı. Hatta bazıları piyasaya makyaj malzemeleri sürdü. Şimdi de Chanel, cinsiyet sınırlarını kaldırmayı amaçlayan yeni bir makyaj ve bakım serisi çıkardı.

chanel-boy-collection

Chanel's Boy adı verilen seride, fondöten, göz kalemi ve mat dudak balmı gibi makyaj ürünleri bulunuyor. Koleksiyon 1 Eylül'de önce Güney Kore'de, kasımdan itibaren ise online mecralarda tüm dünyada satışa çıkacak.

chanel-erkek-makyaj

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.